Koen Ottink start afstudeerstage bij Een Idee

Koen Ottink start afstudeerstage bij Een Idee

10 maart 2018 Een Idee 0

Hallo,

Mijn naam is Koen Ottink. Ik ben een geboren en getogen Eibergenaar en momenteel ook woonachtig in Eibergen samen met mijn vriendin Carlijn Westerveld. Wellicht ben ik een bekend gezicht in Eibergen, aangezien ik werkzaam ben bij de plaatselijke supermarkt Jumbo Patrick Hobelman of via mijn lange loopbaan bij de voetbalclub FC Eibergen. Mijn hobby’s zijn voetballen, skiën en leuke reizen maken.

Momenteel studeer ik Small Business & Retail Management te Enschede. De laatste horde voor mijn diploma is het afstuderen. Dit ga ik doen onder de hoede van Marleen Kosterink-Stapelbroek bij haar bedrijf Een Idee. Voor haar bedrijf ga ik een strategisch businessplan opstellen zodat zij een mooie toekomst tegemoet kan gaan zien. Inhoudelijk zal het gaan over haar huidige waarde propositie en waar deze naartoe te brengen om aan haar persoonlijke wensen te kunnen voldoen. We hebben onderling al veel inhoudelijke gesprekken over ‘onze’ opdracht gehad, uiteraard in het begin vooral formele. Hetgeen dat mij positief stemt is dat wij gedurende het afgelopen half jaar een stuk informeler met elkaar om zijn gegaan. Deze sfeer proef je ook binnen het CVJO Berkelland, de locatie van Een Idee in Eibergen waar tal van startende ondernemingen gevestigd zijn. De deur staat altijd open, er is altijd tijd voor een praatje en los van het wekelijkse koffie uurtje staat de koffie altijd klaar. Dit heeft mij na het positieve oriëntatiegesprek met Hans Wennekes, directeur CVJO, ertoe gezet een afstudeeropdracht te willen gaan volgen binnen het CVJO Berkelland. Daarnaast heeft Marleen haar passie voor haar werk mede bijgedragen aan dit positieve gevoel. Ik verwacht een hoop te leren in het komende halfjaar en wil deze leerperiode graag meenemen in mijn rugzak voor mijn volgende doelen.

Mijn ambities zijn heel helder, ik ben wat dat betreft altijd heel realistisch geweest. Op het moment dat ik mijn diploma op zak heb wil ik graag in de regio Achterhoek/Twente blijven werken. Het maakt me in eerste instantie niet uit waar ik terechtkom voor een baan, je zult toch ergens moeten beginnen. Vanuit die opstap zal ik ongetwijfeld ondervinden waar mijn specifieke ambities liggen. Wat ik op het moment wel belangrijk vind is dat ik me maatschappelijk verbonden wil blijven voelen met Eibergen. Vandaar dat ik me de afgelopen en hopelijk de komende jaren ook op vrijwillige basis probeer in te zetten bij FC Eibergen. Los daarvan heb ik het grootste gedeelte van mijn familie en
vrienden in de regio wonen.

Ik hoop dat ik de komende periode een positieve bijdrage kan leveren aan Marleens ambities voor haar bedrijf. Ik geloof ook dat de komende periode een leerzame en gezellige periode zal zijn binnen het CVJO Berkelland.

Koen Ottinkлобановский харьковсапоги рыбацкие зимниевк музыка без рекламы

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *